chanel väska vintage

Häromdagen traskade jag in på Chanels butik här i Stockholm. Jag vill ju SÅ gärna ha den klassiska flap bag i färgen beige. Jag hade verkligen bestämt mig för den (eller ja, nästan i alla fall). Jag har hört att den KAN vara mycket svår att få tag på så jag har redan ställt mig på ”kö” hos diverse vintage butiker både online och i London faktiskt. Jag har lyckats att få det jag önskar vintage innan så jag vet att det är värt väntan. Hur som helst så kände och klämde jag på modellen som jag önskar. Denna var i den klassiska svarta och jag har ju den redan fast i guld samt modellen mindre i caviarskinn. Det känns onödigt med ”ännu en svart”. Jag älskar svart när det kommer till väskor och känner mig lite mättad på det. Dock så fastnade jag för denna.. Det var något speciellt. Men jag slog inte till. Med det dryga priset på 106.000 kr så krävs det lite mer fundering. Helt SJUKT vad priserna gått upp. Jag hoppas fortfarande att den beiga kommer komma in hos någon av vintage-butikerna snarast. Dock kommer ju inte prislappen vara så mycket lägre och det är ganska sjukt. Chanelväskor är en investering och det har jag sagt tidigare…

När jag unnat mig Chanel-väskor eller något från Chanel har det nästan alltid varit utomlands. Jag har köpt de flesta av mina väskor i Paris och London. Men ett par skor, en brosch och min boy bag köpte jag i Stockholmsbutiken. Det var dock längesedan!

Är ni sugna på att spana in Chanel Vintage kan jag varmt rekommendera ”Affordable Luxury”. Denna butik ligger i Sturegallerian. Här har jag gjort många köp. Så nöjd!

Skönheten jag provade tidigare i veckan. Patricia var med mig som smakråd. Visst är den fin?

Dessa klassiska svarta ballerinas köpte jag hösten 2019 och de är lika fina idag.

Min älskade brosch som jag köpte vid samma tillfälle. Dock har jag tappat den. Så ledsamt. Måste ha en ny. Jag älskade just denna med pärlor. När jag köpte min Boy Bag. Tror det var 2016. Har inte använt den så mycket. Jag har bestämt mig för att sälja den. Eller ”byta in” på en vintage butik här i Stockholm. Jag vet att andrahandsvärdet är högt på den. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *