Långlunch med en kär vän

Hej på er!
Igår hade jag egentligen inplanerat ett mötes-marathon. Men det blev tyvärr inställt så jag fick ett par lediga timmar istället! En lunch med fina vännen Patricia kom väl till pass. Vi gick till vår allas favorit Pas D’art på Biblioteksgatan på Stureplan. Ni vet ju redan att jag älskar denna restaurang och man skulle kunna tro att jag är sponsrad, men så är inte fallet (jag önskar dock…) Vi satt här sååå länge och pratade om allt. Mycket jobb-snack blir det mellan varven, men det är ju en stor del av vårt liv och intresse. Patricia har så mycket klokt att komma med och inspirerar med så mycket. Efter lunchen traskade vi vidare över gatan och tog en go kaffe på Kung Carl. Nej, men detta ställe skojar man inte bort. Jag älskar detta romantiska, urgulliga och franskinspirerade hak. Så goda drinkar har dem också, om man som jag (ibland) kan vara sugen på något starkare än kaffe hehe.

Vi sågs ju inte utan att ta bilder. Vi hjälpte varann att fota till instagram och lite samarbeten och så. uppskattar verkligen att få hjälp med detta. Det bästa är ju att man kan hjälpa varann för vi jobbar ju inom samma bransch.
Så fin dag i stan med andra ord.

Jag tog ”dagens kött” ganska ovanligt för att vara mig. Men jösses vad gott!

Finaste och gulligaste restaurangen i stan mm

Fina vännen <3 och deras toalett!!! Värt ett besök nödig eller ej… I mean… Kaffets kaffe på Kung Carl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *