Lördagsmorgon

God morgon hjärtan!
Inatt har jag fått sova. Livia har tagit natten och jag känner mig som en helt ny människa. Just nu är det lite kämpigt igen med nätterna. Han har alltid vaknat och vill ha mat (så har det alltid varit) men nu är det som att han har drabbats av någon form av ”nattskräck”. Vi har löst det genom att ta upp honom från spjälsängen och lagt honom mellan oss. Vi hade tänkt att han skulle få flytta in i sitt rum från och med denna månad, men det får vi nog skjuta på. En sak i taget. Jag måste dock medge att det är oerhlrt mysigt att få sova intill honom och höra hans andetag. Finns inget som får mig så trygg som just detta.

Idag ska jag, Livia och Leonard iväg söder om stan för att umgås med Livias kusin, hennes sambo och deras lilla 1-åring. Så roligt att vi har en i släten som är lila gammal som Leonard. Jag älskar att se hur han connectar med andra småbarn.

Så här såg jag ut häromdan. Detta är nog min vardags-unifrom under den tidiga delen av hösten. Stickad topp och en silkeskjol. Älskar denna combo! Fint och väldigt skönt.
Outfiten är ifrån Chiquelle som alltid leverar fina stickade överdelar. Älskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *