Cozie rödljusterapi omdöme

Cozie rödljusterapi omdöme

Inlägget är ett samarbete

Rödljusterapi är något som helt helt nytt för mig. Men jag älskar att testa nya hälsofrämjande produkter så jag har nu testat! Jag har testat rödljusterapi från Cozie och i detta inlägg ska jag berätta mer om just ämnet.

Men innan vi börjar vill jag passa på att dela min rabattkod hos Cozie, koden EMMAJ20 ger er 20% på allt hos Cozie.
Handla hos Cozie här <– klick

Vad är Rödljusterapi?

Rödljusterapi är även känt som photobiomodulation therapy. Rödljusterapi används genom att du exponerar huden för en specifik våglängd av rött ljus. Det röda ljuset tränger in genom huden som då absorberas av hudens celler. Särskilt mitokondrierna, som ansvarar för att producera energi. När cellerna absorberar det röda ljuset utlöser det en serie biokemiska reaktioner som har olika fördelaktiga effekter på kroppen.  Cozie och deras innovativa produkter erbjuder ett enkelt och effektivt sätt att dra nytta av rödljusets helande kraft som jag vill gå i god för. Rödljusterapi ger alltså fördelaktiga effekter på vårt fysiska tillstånd, men också vårt mentala tillstånd.

Genom att regelbundet använda rödljusterapi hjälper vi kroppens naturliga energifabrik att fungera effektivare, vilket leder till ökad energi och ett förbättrat humör.

Cozie rödljusterapi omdöme

Trots att jag inte använt produkten så länge ännu så vill jag lämna mitt första omdöme. Efter ganska få användningar av Cozie rödljus så kände jag  mig mycket mer positiv och piggare. Som att jag helt plötsligt fått mer energi. Jag tror helt klart att detta beror på min sömn. Jag somnar mycket snabbare efter att jag började använda mig av rödljusterapi. Sömn är viktigt och ännu viktigare just nu när jag har två små barn.  Även min hy har förändrats, den känns mindre ”grå” och mer plumpig. Jag brukar sitta med lampan i cirka tio minuter per sessension. Man kan givetvis justera tiden efter ditt egna behov. Jag ska testa rödljus på gamla ärr och se vad för effekter det kan jag, jag återkommer till er om detta.

Visste du att det finns tusentals forskningsrapporter som sträcker sig över flera decennier om just rödljusterapi och dess positiva effekter? Det känns så tryggt tycker jag. Jag ser så mycket fram emot vidare användning av denna.

Hur fungerar Tropical Bloom – Rödljusterapi?

Jag har under en tid använt mig av den mellanstora panelen Cozie och deras Tropical Bloom – Rödljusterapi. Denna rödljuslampa är lagom stor och passar mig perfekt! Så bra att ha på till exempel sminkbordet eller skrivbordet. Det finns en modell större som ni även kan spana in. Tropical Bloom är en högpresterande lampa som är super för dig som vill behandla kroppsområden som till exempel, ansikte, axlar, dekolletaget, leder eller delar av andra kroppsdelar. Det bästa med denna lampa är att man lätt kan användas för att minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor i ansikte och på dekolletaget

Just denna variant lyser med ett speciellt typ av ljus som kan jämföras med en energiboostande sol i en lampa. Lampan är utrustad med 60 LED lampor och finns i fler färger.

Så använder du Cozie Tropical Bloom 

  • Anslut strömkabeln, tryck därefter på strömbrytaren på sidan för att starta lampan. sätt dig cirka 10-30 cm bort från lampan. Starta sedan lampan.
  • Välj ditt ljusläge genom att trycka på ”R/NIR”-knappen för att komma igång. Lampan erbjuder både rött och nära infrarött ljus, så du kan välja det som passar dig, oavsett om det är för humörhöjning eller förbättring av energinivåer.
  • Ange tiden. En standard-session varar i 10 minuter. Men du kan enkelt ändra tiden efter dina behov.

Cozie rödljusterapi omdöme

Cozie rödljusterapi panelen är så himla fin och smidig tycker jag 🙂

Cozie rödljusterapi omdöme

så lätt att ställa in efter önskemål

Cozie rödljusterapi omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *