Leos minsta maran

Vilken söndag vi hade igår! Så fin och så rolig. Vi började dagen med att ta oss till Östermalms idrottsplats för att springa Leos minsta maran tillsammans med Leonard och kusinen med hans familj. Leonard hade verkligen sett fram emot detta lopp och att få en dag tillsammans med lillkusinen Cornelis. Väl på plats fick Leonard lite kalla fötter ”jag vill inte vara här” sa han osäkert gång på gång. Jag tror att han blev lite obekväm med tanke på alla människor som befann sig på plats. Men det gick snart över. I startskottet stod vi alla föräldrar och barn och taggade till. Bebis fick ligga i vagnen intill banan med mormor och morfar. Loppet hade en längd på ynka 250 meter och det var tur för jag orkade inte springa längre än så hehe. Leonard sprang så snabbt han kunde men de sista metrarna fick han snålskjuts av Livia.
Barnen var så glada när de kom i mål. Här överraskades dem med både glass och medaljer.

Innan vi lämnade idrottsplatsen kikade vi runt lite bland allt som fanns. Man kunde testa på massa olika aktiviteter, hälsa på poliser och tävla. Alla blev kort efter så hungriga, även bebis. Vi skynda då vidare till Karlaplan där det blev en god lunch ihop. Vi var verkligen ute hela dagen igår. Vi både fikade, åt glass och satt intill Karlaplans-fontänen innan vi tog oss hemåt. Vår (snart) 3-åring däckade totalt i vagnen på vägen hem..

Hoppas ni hade en fin helg <3 Vi har varit på både ungdomskalas, Lidingö stadsfest (i vår del av ön) och hunnit med lopp. Rätt så bra jobbat med en familj på två barn hehe.
Ta hand om er och ha en fin vecka. Stor kram

Taggad lillkille <3

 Uppladdning med massa russin heeejaa Startskottet MÅL!! Glada kusiner mat för alla var det här <3mitt storasyskon och familjens minsta glass till alla mammas älskade son så tacksam för oerhört fina dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *