Vi har bokat dop till bebis

Hej kompisar och trevlig lördag.
Igår hade jag en hel fixardag här hemma. Löste en massa saker som tyngt mig. Jag är så glad, så glad! Nu är lillens dop bokat, Vi har bestämt oss för den mest fantastiska kyrkan, Hedvig Eleonora på Östermalm även denna gång. Vi hade ett magiskt dop för Leonard där så vårt val av kyrka var väldigt enkelt. Vi har även bokat ”slottssalen” som jag vill kalla det precis som sist. Varför byta ut ett vinnande koncept? Dopet kommer att äga rum i september och vi längtar redan! Dop är en sådan fin tillställning och innebörd tycker vi. Nu ska jag sätta mig och beställa hem fina inbjudningskort och sådant pyssel. Älskar att planera sådant här och att beställa dekoration kan ju vara det roligaste som finns. Vår bebis kommer kommer att vara knappt fyra månader vid dopet och det tror jag kommer vara helt perfekt. Leonard var bra mycket äldre än så eftersom corona pandemin satte stopp för ett tidigare dop än så.

Lite senare idag ska vi ge oss iväg på kalas söder om stan. Livia har så stor släkt så det är mycket kalas och så nu. Vi har mycket festligheter inplanerade nu i sommar och det är ju så mysigt tycker jag. Nu ska vi sätta igång här hemma. Det gäller att vara ute i god tid om man vill ha tid att göra sig i ordning med två små barn hehe.

Hoppas ni får en härlig lördag. Vi hörs i morgon.
Kram

två trötta, men stolta mammor älsklingen!!! Vill äta upp Bebisens set kommer från bästa Livly <3 Storlek New born (50) börjar redan bli lite litet. Tiden går för fort alltså! Till veckan har vi ett nytt besök på BVC inplanerat så då får vi se hur mycket lilleman ökat i vikt denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *