Cura täcke omdöme

Cura rabattkod
Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Cura of Sweden

Cura rabattkod

shoppa hos Cura med 20% rabatt <– shoppa här
Ange kod emmaj för 20% rabatt

Har ni någon gång funderat på att skaffa ett tyngdtäcke? Om du har kommit så långt i tanken är du en bra bit på väg. Ett tyngdtäcke ifrån Cura är en investering för ett bättre mående och livskvalité 🙂 I detta inlägg ska vi prata mer om tyngdtäcke. Ni kommer få ett Cura omdöme och en rabattkod på Curas tyngdtäcke.

Cura täcke omdöme

Jag skaffade mitt första tyngdtäcke ifrån Cura förra hösten. Under ett år har jag en avsevärt mycket bättre sömn. Jag känner mig lugnare, tryggare och sover djupare med hjälp av tyngdtäcket. Jag brukar förklara som att jag hade en typ av sömn kvalité innan Cura och en efter. Det har gjort sån fantastisk skillnad.  Till en början kändes det ganska ovant att sova med en tyngd på sig, men jag vande mig efter den första natten. Många är skeptiska till tyngdtäcke och ställer sig frågan hur det egentligen kan hjälpa en att sova? Frågorna är många och jag tänkte svara på några frågor jag fått utifrån mina egna erfarenheter.

Fördelar med ett tyngdtäcke

Genom tyngd mot kroppen kommer man snabbare till ro. Visste du förresten att svensk sjukvård använt tyngdtäcke i över ett decennium. Syftet med täcket är just att hjälpa oroliga patienter att komma till ro. Sjukvården uppmanar människor som lider av oro, ångest, depression och stress att faktiskt ta hjälp av ett tyngdtäcke. Men hur kan ett tyngdtäcke hjälpa?
Tyngdtäckets tyngd skapar tryck mot kroppen, likt en kram. Trycket täcket ger aktiverar djupt liggande hudreceptorer. Detta leder till frisättning av kroppens egna så kallade må-brahormoner. Detta gör dig avslappnad och rofylld.

Cura tyngdtäcke rabattkod 

Med min kod får ni 20 % rabatt på Curas sortiment.
Investera i ett tyngdtäcke eller en tyngdfilt för avslappning och bättre sömn. Ett tyngdtäcke är dessutom en fantastisk julklapp, så passa på att använda min Cura of Sweden rabattkod.

Cura tyngdtäcke resultat 

Flera studier har visa goda resultat av användning av Curas tyngdtäcke. Några fördelar som kom fram under undersökningen var:

  • Minskad ångest
  • Ökad trygghet
  • Snabbare insomning
  • Minskad oro
  • Färre uppvaknanden under nattetid
  • Minskad muskelvärk
  • Mer energi dagtid
  • Bättre sömnkvalitet
  • Längre tid i djupsömn

Tyngdtäcke – vilken vikt ska jag välja? 

Vad man ska välja för vikt är ganska individuellt. Dem flesta känner sig mest bekväma att välja en tyngd på täcket som motsvarar cirka 10% av ens totala vikt. Om man däremot lider av svår ångers och oro eller har väldiga problem med sömnen kan man gott välja ett täcke som motsvarar cirka 15-20 % av ens totala vikt. Jag har valt ett tyngdtäcke som väger 9 kilo och en tyngdfilt som väger 7 kilo.

Cura täcket har gjort så att jag inte har någon ångest för att gå och lägga mig. Med hjälp av Cura så vet jag att jag somnar och sover hela natten lång. Jag har sån otrolig energi under dagtid och detta är helt på grund av min goda nattsömn. Investera i dig själv och unna dig ett Cura tyngdtäcke. Förra veckan investerade jag i en Cura tyngdfilt för mysiga kvällar i soffan. Filten hjälper mig (precis som täcket) att slappna av och att komma till ro.

Jag hoppas ni gillade min Cura recension / Cura täcke omdöme. Se till att investera i er själva. Eller unna din kära familjemedlem en god natts sömn. Det är dem värda. Glöm inte att shoppa med cura rabattkod

Cura täcke omdöme cura täcke rabattkodLäs mer: emma madrass rabattkod 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *