BloggflödeRabattkoder

Nextory Gratis i 30 dagar

– Nextory Gratis –

Inlägget innehåller reklam / adlinks

Nextory  Gratis

I detta inlägg ska vi prata om Nextory och vad denna app erbjuder. Nu ska också få en härlig Nextory rabattkod som ger er tjänsten gratis i hela 30 dagar. Har ni testat Nextory innan? Om inte så är detta ett så bra tillfälle att köra igång, helt gratis.

Lyssna och läs på tusentals ljudböcker och e-böcker direkt i din mobil eller surfplatta. Detta är ju perfekt nu under sommaren och när semestern kickar igång. Jag själv kommer vara en flitig användare av appen Nextory när jag åker till landet nästa vecka. Det bästa med att lyssna på en bok i stället för att läsa är ju att man kan göra andra saker samtidigt som att städa, sminka sig eller bara ligga raklång i hängmattan. Ja, jag älskar denna typ av “läsning”. Det passar i alla fall mig superbra.

För att få Nextory gratis i 30 dagar bör du signa upp dig på länken nedan och skriva in koden EMMAJENNIE30
Ni får väldigt gärna sprida länken och koden vidare till familj och vänner. Vem vill inte utnyttja denna tjänst gratis?

Nextory Gratis <—- KLICK 

Boken jag ska börja lyssna på är givetvis Camilla Läckbergs “En bur av guld”. Jag är så taggad på denna. Jag har hört att denna bok trollbinder vem som helst.

Vad är villkoren för att få Nextory gratis i 30 dagar? 

  • Läs och lyssna hur mycket du vill på mobil eller surfplatta.
  • Ingen bindningstid, du kan avsluta när du vill.
  • Inga dolda kostnader. Tjänsten är helt gratis i 30 dagar med koden emmajennie30

Nextory gratis - Nextory kampanjkod

In och signa upp er NU. Ni har inget att förlora. Bara en massa trevlig lyssning och läsning 🙂

Nextory omdöme

Jag kan inget annat säga än att jag älskar nextory. Finns inget som slår deras utbud av böcker och dokumentärer. Jag är så nöjd med appen och nextorys tjänst över lag. Se till att testa Nextory Gratis så kommer du förstå vad jag menar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *