Dagarna i ända..

Hej vänner!
Idag har vi en massa lördagspyssel för oss. Vi stökar runt här hemma, sorterar, kastar och skänker bort. Vi började dagen med en tripp ner till källaren, hela familjen såklart. Här hämtade vi upp Stokke Baby inlägg till stolen, en babysitter Leonard hade och lite annat som vi vill ha uppe i lägenheten till bebis. Jag är glad över att jag har sparat sådana bra saker. Nu håller jag på att tvätta alla kläder som är nya och sådant som bebis kommer att få ärva. Allt i parfymfritt såklart (glömde parfymfritt första tvätten så fick tvätta om). Vi har också fixat så fint i bebisens två små hörnor i vårt stora sovrum. Hen har fått en så fin säng från 4moms och över den hänger en liten hylla med en ljusslinga (än så länge).  I andra hörnan står bebisens klädställning, samt krokar på väggen, korgar på golvet och lite annat. Jag ska visa bild på allt lite senare.

Idag ska jag även packa upp allt i min BB väska för att ännu en gång kontrollera att allt är med. Drömmer mardrömmar om att jag ska glömma något viktigt. Men helt ärligt? Vad är egentligen så viktigt? Allt finns väl på sjukhuset om det skulle vara så. Babyskyddet för hemresan känns dock som en viktig prioritet.

Det är såhär dagarna ser ut nu. Plock hemma, massa vila, mys med sonen, äta mat, eventuellt ut på en KORT promenad och sedan ännu mer vila. Jag är så redo för bebis nu. Dagarna känns så långa och jag bara räknar ner och längtar.

Detta är ju det gosigaste som finns <3 Leonard ger mig så mycket kärlek nu när jag är såpass dålig och orkeslös. Det tär på mig att ha så ont dagarna i ända.

Men efter ett kort tag så vill han göra annat än att gosa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *