Den finaste barnservisen

Inlägget är i ett samarbete med Twistshake

Hej vänner!
Jag och Leonard har verkligen våra härliga rutiner här hemma. Jag har hämtar lillen från föris vid cirka 14-tiden. Då går vi hemåt och fikar. Han älskar att snacksa och att fika ihop med mig. Fikat brukar bestå av bär, äppelskivor, juice / mjölk, plommon och ibland någon majskaka eller fruktstång. Lillemannen njuter verkligen av sina bär. Han älskar det! Vi använder oss av Twistshake och deras fantastiska barnservis. Jag skär alltid upp mycket frukt när jag är igång och jag brukar portionera upp dem och lägga frukten i Twistshakes tallrikar med lock och in i kylen. Detta är så smidigt, för då är det bara att plocka fram när man är sugen.

Denna click-mat är så bra och så enkel att rengöra. Tallriken sitter fast och i köket har vi Twistshake barnstol som passar perfekt till underlägget. Den sugs fast och tallriken blir då omöjlig att kasta ner. Toppen tycker vi. Jag har sagt det förr, men det tåls att nämna igen. Vi älskar Twistshake och deras smarta lösningar på produkter.

Med koden 25emmajennie får ni 25% på allt hos Twistshake. Detta gäller tom 9/10
Från och med 10/10 gäller koden 20emmajennie för 20% rabatt.
Shoppa hos Twistshake här <– klick

Den finaste barnservisen

Nu vill jag visa er mina favoritdelar i Twistshake-barnservis-sortiment 🙂
Har ni testat Twistshakes produkter någon gång? Jag kan varmt rekommendera dem till alla föräldrar.

Den finaste barnservisenHur fina är inte dessa färger? Älskar. Haklappen är perfekt och samlar upp allt spill. Både vätska och mat.

Den finaste barnservisen Den finaste barnservisen Den finaste barnservisenDenna sugrörsmugg är en lifesaver för oss  Den finaste barnservisen Visst är servisen fin?

Läs mer: Twistshake barnstol omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *