Bloggflöde

Denna vecka måste bli bättre

Med handen på hjärtat måste jag bara få erkänna hur dålig förra veckan var. Jag mådde så dåligt, allt var fel, jobbigt och inget var liksom bra. Jag vill göra mig fin, sitta på mina Co working hubbar och jobba. Jag vill vara nära mina vänner, vara i större sammanhang, mingla på events och dricka bubbel på Tures. Känns så himla sorgligt att vi är inne på år två med Corona. Jag vet bara inte hur jag ska tänka längre.. Ett vanligt liv känns just nu så långt borta.

Denna vecka har jag bestämt mig för att må bra. Jag ska försöka tänka positivt och se framåt. Jag har därför bokat in en jobbdag tillsammans med Jennie i morgon. Vi ska sitta på ett ställe vi brukar jobba på. Väldigt lugnt med folk och 100% corona-säkert. På onsdag ska jag träffa en vän jag inte sett på evigheter. Vi kommer också vara så försiktiga såklart. Jag längtar verkligen efter att få se något annat än mina fyra väggar och prata med människor och låtsas som om det vore förr.

Saker jag ser fram emot just nu är:  
– Denna vecka som är fylld med mysiga saker
– Staycation 8:e mars
– Arvika under Påsk
– Vår FLYTT och allt som ska planeras in
– Mamma som (snart) äntligen kommer och hälsar på

Vad ser ni fram emot?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *