Famme sportswear rabattkod

Famme sportswear rabattkod

I ett samarbete med Famme 

Det är ingen nyhet att jag älskar vackra och sköna träningskläder. Jag bokstavligt talat lever i mina träningskläder varenda dag. Jag kan räkna på en hand som jag ”klätt upp mig” för jobb eller en lunch den senaste månaden. Sköna träningskläder har blivit min räddning. Famme träningskläder är så sköna och fungerar lika bra att gymma i, promenera i eller att mysa runt hemma. Nu har jag en Famme sportswear rabattkod till er. Famme rabattkod ger er 20% rabatt

Famme sportswear rabattkod <– Handla här

Ange kod emmajennie-20
Koden ger er hela 20% rabatt på allt på hela Famme sidan och aktiveras via länken ovan. Passa på vetja 🙂

Famme sportswear omdöme

Nu ska jag lämna mitt Famme omdöme. Jag har använt deras träningskläder i cirka en månad nu och mitt första intryck är superbra. Jag är så så nöjd. För mig är det viktigt att tightsen sitter bra och inte hasar ner. Jag hatar att behöva dra upp tightsen under ett passa och med Famme slipper man det. Jag tycker också att Famme har ett väldigt bar pris.
Mitt tips på de bästa träningstughsen är ” Famme scrunch tights ”

Fördelarna med Famme Sportswear är: 

  • Famme sportswear är Squat proof
  • Tightsen sitter på plats och rullar inte ner i midjan
  • Alla plagg är så stretchiga och formar figuren snyggt
  • SÅÅÅ bra kvalité. Jag har tvättat mina x antal gånger och dem ser nya ut forrfranade
  • Famme träningskläder är fuktavstötande

Famme sportswear rabattkod Famme sportswear rabattkod

Famme scrunch tights 

Detta är helt klart mina favorit tights. Famme Scrunch tights sitter så bra på, speciellt över rumpan. Dessa tights finns inte bara i rosa utan i en massa olika färger. Jag måste ändå säga att de svarta seten är mina favoriter, men det kan vara så kul med lite färg. Speciellt nu till våren. Detta rosa set kommer ju passa perfekt på alla härliga vår promenader.

Hoppas ni kommer ta del av min Famme sportswear rabattkod 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *