Desenio rabattkod 

Desenio rabattkod

Inlägget innehåller adlänkar

Hur förnyar man sitt hem med enkla medel? Svarat är så simpelt – tavlor och posters. Jag byter ofta ut mina tavlor och posters hemma för att förnya mina rum i lägenheten. Posters är ju så fint och finns ingenting som får hemmet att kännas så personligt som just det. I detta inlägg ska ni få en Desenio rabattkod av mig och tips på fina posters.

Desenio rabattkod

Desenio rabattkod <– shoppa via länk för att koden ska gälla

ange kod: UIKI57 – koden ger 30% på allt 

Koden gäller på precis allt och du har dessutom fri frakt när du handlar för minst 350 kr. Passa på att shoppa dina favoriter nu 🙂

Posters vardagsrum

Jag tycker det är så svårt att inreda vardagsrum. Framför allt att pryda kala väggar, vad passar på väggarna i ett vardagsrum? Har man ett stort rum så tycker jag att man ska satsa på stora posters för att inte få ett för ”plottrigt” resultat. Jag skulle satsa på posters med ganska dova toner i vardagsrummet. Med enkla posters skapar du ett konstnärligt uttryck i hemmet med en unik och exklusiv stil. Köket tycker jag absolut att man kan vara lite mer lekfull i. Här kan du istället satsa på posters med exempelvis citat, mönster och färger. Det livar upp!

Tavelvägg inspiration

En fin och personlig tavelvägg kan också vara en fin idé till ett vardagsrum. En tavelvägg gör sig fin både ovanför soffan eller på en kal så kallad ”död vägg”. I en tavelvägg kan du variera storleken på posters, leka med mönster och också höjden på tavlorna. Jag älskar verkligen tavelväggar. I min sons rum har vu en superfin tavelvägg med posters lämpade till barnrum. Desenio har en massa fina posters som jag själv tycker passar så bra in i ett barnrum. Om ni ska shoppa så glöm inte att använda min ” Desenio rabattkod”

 

desenio rabattkod Läs mer: emma madrass rabattkod

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *