Det allra sista

Hej finaste ni!
Idag hade vädergudarna lovat sol och lite värme, men vi vaknade istället upp till snöblandat regn. Inte alls så roligt. Efter lite frukost här hemma tog jag och Livia en taxi till Karlaplan för att inhandla ”det sista” till bebis (som jag sagt sååå många gånger). Alltid hittar man något mer som man verkligen behöver och har glömt. Jag hade också bokat en tid för färgning av fransar och bryn samt trådning. Jag är i stort behov av en glow up efter denna graviditet vill jag lova er. Resultatet blev så bra. Slås alltid av vad lite färg och form kan göra.  Efter alla ärenden blev det lunch på den indiska restaurangen intill fältöversten. SÅ mysig restaurang och så bra mat. Återigen en väldigt mysig lunch med min älskade sambo.

Jag tror man ser på oss hur slut vi är på 100 meters avstånd. Det är så tungt på många håll just nu och jag hoppas innerligt att det vänder snart. Jag oroar mig mycket inför förlossningen. Jag är livrädd för att bebis inte ska komma ut friskt, eller att det ska hända något hemskt under kejsarsnittet. Jag är en övertänkare av rang och jag oroar mig ofta och mycket för det osannolika. Det är fruktansvärt jobbigt att ständigt gå runt med dessa känslor. Men jag jobbar på att det ska bli bättre.

Ikväll ska vi äta god mat, mysa och bara ha en helt ledig fredagskväll hemma. Det är exakt det jag behöver.

 Då var fransar och fryn färgade och brynen trådade. Detta har / är varit en rutin i många många år. Men jag har under de senaste månaderna gjort det hemma själv med tanke på graviditeten.

så god lunch. Jag är inne i en period nu då jag älskar Indisk mat!

Mitt älskade hjärta <3

sådan mysig restaurang  en ofixad  och sliten mamma

Presenter till bebis från Leonard och presenter från bebis till Leonard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *