En mysig söndag väntar

Hej läsare och god morgon <3
Både jag och Leonard vaknade rätt så tidigt i morse så vi har passat på att gosa i soffan bara han och jag. Det har blivit rätt så ”djupa” konversationer mellan oss. Mycket om bebis såklart och om hur framtiden kan se ut här hemma. Det känns ändå som att han förstår på något sätt. Han är så medveten om att det kommer en liten så väldigt snart, men jag tror såklart inte att han förstår vad det kommer att innebära. Det förstår knappt vi hehe.
Igår blev det storhandling av ALL mat ni kan tänka er.. Mina svärföräldrar kom hit och hjälpte till medans jag låg helt däckad i sängen. Så himla fint av dem. Känns så tryggt med en full kyl, frys och skafferi nu. På eftermiddagen efter en familjenap gick vi ut och träffade fina grannar här i parken. Barnen lekte i någon timme och jag orkade vara med och i alla fall sitta ute och få luft. Det var befriande.

Idag kommer mitt storasyskon med familj. Vi ska bara umgås och ha det mysigt här hemma hos oss. Det ska bli så fint att ses då det var så länge sedan alla samlades tillsammans. Vi har varit sjuka, dem har varit sjuka och så vidare.. Men nu så, nu äntligen!

Jag hoppas att ni får en helt fantastisk söndag, ta hand om er!

I fredags såg jag ut såhär. En stor rymlig blus tillsammans med att par mjuka sköna byxor som jag dragit högt över magen.

Läs mer: Switch nails rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *