Min graviditet vecka 37

Min graviditet vecka 37

Hej vänner! Dags för ännu en graviduppdatering här. Kanske är detta den sista? Man vet ju aldrig.. Idag har vi gått in i vecka 38, samma vecka som Leonard föddes under.

Under vecka 37 har bebisen mätt 47,5 centimeter och vägt omkring 2.8 kilo. Vecka 37 och grönsaksjämförelsen har varit vintersmelon. En frukt som jag inte vet hur den ser ut hehe.

Denna vecka har jag haft SJUKA förvärkar nästan var och varannan dag. I fredags var det så illa att jag klockade värkarna. Jag var så nära på att åka in till förlossningen, men då gav det sig. Kraftiga värkar har kommit och gått under veckan som passerat. Andra symptom denna vecka har varit svåra smärtor i ryggen och även en svår huvudvärk som inte vill ge med sig. Jag har även haft ont i knän och höfter. Vissa dagar har har jag inte tagit mig ut alls. Jag låg i sängen hela helgen  efter fredagskvällens starka värkar. Jag vill så gärna att bebisen håller sig kvar där inne tills vårt planerade kejsarsnitts-datum. Allt hade blivit så mycket enklare då. Men men, detta är inget man kan styra över. Bebis kommer när hen är redo. Bristningarna har kommit mer och mer, jag hade endast tre små strimmor när jag väntade Leonard. Nu är dem både större och fler. Men min mage är större denna gång, så egentligen är det inget konstigt alls.

Vi är väl så gott som klara med det mesta här hemma nu. Nappflaskor och nappar har kokats, bebiskläderna är tvättade, bebissängen är redo, väskorna är packade och de flesta av alla inköp är gjorda. Har vi glömt något så har vi.. Det viktigaste är ju kärlek, närhet och mat till bebis. Eller hur?

Nu taggar vi till och hoppas att vecka 38 blir en PANG vecka. Vi är så redo för att träffa dig lilla människa.

Igår ville alla mysa med magen <3

Läs mer: Min graviditet vecka 36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *