Efterkontroll kejsarsnitt

Hej på er!
Regnet bara öser ner och jag kan inte sluta fundera på när sommaren ska komma tillbaka? Jag har inte lämnat hemmet utan paraply på drygt en vecka eftersom det har regnat och åskat varje dag. Jag hoppas så på bra väder till midsommarveckan 🙂

Igår åkte jag och Bernard iväg till Mama mia för min efterkontroll. Eftersom att jag helammar så kan jag inte lämna bort honom utan jag måste ha med mig bebis vart jag än går. Givetvis också till mina läkarebesök och liknande. Vi har fått en väldigt harmonisk och snäll bebis, men just igår var det lite sisådär med honom. Så fort jag kom fram till väntrummet på Mama mia så började han ta ton. Från ingenstans. Han sov så lugnt på vägen och jag kände mig så nöjd med det. Jag blev så stressad och svettig då jag inte fick honom lugn. Jag vaggade, gav honom bröstet, nynnade och gick runt i väntan på barnmorskan. Men inget hjälpte… Han skrek sig igenom hela mitt besök och, ja det blev ju inte så bra. Det jag fick konstaterat var att mitt kejsarsnitt hade läkt fint, helt utan infektioner. Det viktigaste såklart! Visst är det typiskt att bebisar liksom kan känna på sig när mamma har något viktigt för sig? Det är alltid samma sak haha.

Det blev en långpromenad för mig och Bernard när vi var klara. Sedan gick vi vidare till Fältöversten där vi shoppade lite sommarkläder till storebror och en stor stark kaffe till mamma. Det behövdes vill jag lova 🙂 Jag känner mig dock så himla mycket tryggare i min roll som mamma nu, än vad jag gjorde med Leonard. Logiskt kanske, men det känns himla bra.

Leonard är på föris så jag ska passa på att städa här hemma när bebis sover. Senare idag blir det sommarlovs-avslutning på förskolan och efter det ska hela familjen fira ledigheten med middag på restaurang 🙂 Det ser jag fram emot.

en rätt slut mamma

   Älsklingen <3  Han somnade så skönt under promenaden, tillslut! gullisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *