Tv inspelning med hela familjen

Hej vänner!
Igår hade jag med mig hela familjen på jobb vilket var SUPERKUL! Vi blev för ett tag sedan castade för en reklamfilmsjobb som vi tyckte verkade så spännande. Igår var inspelningen och jösses vad roligt det var. Vi blev upphämtade runt 10-tiden av en supergullig kille från produktionen. Cirka en timme från Stockholms innerstad låg inspelningsplatsen som var en unik villa. Vi välkomnandes av ett enormt team människor och man kände sig så uppassad på plats. Alla var supergoa och Leonard fick vuxna kompisar direkt. Efter lite fika skickades vi in i kostym-rummet där vi fick testa lite looks. När vi hittat passande kläder skickades vi vidare för hår och smink. Jag fick en sådan (för mig) annorlunda look. Jag har nästintill aldrig uppsatt hår (bara hemma) och igår blev det som en halvuppsättning med flätor. Lite boheminspirerad. Jag var verkligen olikt mig själv, men jag gillade ändå slutresultatet. Det var roligt att få gå in i en ”karaktär” som inte var jag själv. Efter lunchen var inspelningen igång. Timmarna bara flög iväg och vi hade så roligt. Medan teamet riggade om mellan tagningarna så busade vi med barnen och alla goa på plats.

Jag har gjort mycket jobb för TV, men detta var absolut en annan upplevelse. Det var verkligen lyckat och jätteroligt för alla. Livia är redan taggad för att göra met liknande jobb. Jag hörde över hennes axel till sin mamma igår ”När man är tillsammans med Jennie får man göra mycket roligt, men också knasiga saker” hehe. Livia hänger på nästan allt som jag föreslår och det blir ju alltid roligt.

Påväg till inspelningsplatsen

Här har ni min look. Mandelmann eller bohem? Vad tycker ni? Jag kände mig fin hur som helst 🙂

Det blev en hel del ammande på plats. Vi var där en hel lång dag 🙂

 Jag vill hålla ett tag på vad det är vi gör. Men ni kanske har era aningar om man säger så?
Båda våra barn var helt exemplariska. Inga krångel med något.  Lite paus  Gänget ni snart kommer se på tv, digitala annonser och i tryckt media. Mammas lilla tiger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *