Nu tar vi sommarlov

Hej godingar!
Nu har familjen äntligen gått på sommarlov, eller alla utom Livia. Nästa vecka är det även hennes tur. Igår hade Leonards förskola anordnat en sådan fin tillställning med både sång, dans, musik och en massa god fika. Tänk att det redan är dags för sommarlov. Som vi längtat efter detta. Leonard kommer få vara hemma hela sommaren och det känns så fint för både honom och oss. Efter skolavslutningen så blev det lite bus i parken innan det blev middag. Vi hade tänkt att åka iväg till en favoritrestaurang, men Leonard önskade pizza så vi gick ner till kvarterets pizzeria tillsammans med vår vän och hennes dotter. Det var så mysigt!

Helgen är oplanerad för oss än så länge. Vi kommer nog bara att ta det lugnt för på söndag eftermiddag åker vi till Värmland för att fira midsommar där. Det blir första långresan med Bernard och det känns lite läskigt faktiskt. Jag ju lite rädd för att köra bil, men samtidigt är det enklare att köra motorväg / landsväg än stadskörning tycker jag. Det kommer gå bra och jag kommer ta det så försiktigt. Det var så längesedan jag firade midsommar ”hemma” med min familj och jag ser verkligen fram emot det i år. Hoppas bara på att vädret håller sig. Just nu är det ju så himla kallt. Brr!

Nu ska jag mysa med mamma som är här och hälsar på. Känns så fint att hon åker med oss till Värmland på söndag 🙂
Ha en fin fredag

Nu tar vi simmarlov finaste kompisarna <3 Dessa har så roligt ihop

  Upptäckte på föris när jag bytte om på L att hans byxor är på tok för små. Testade dem för ett åar månader sedan och då satt dem bra. Han har vuxit enormt mycket det senaste.

 Älskar att bebis gillar bärselen, man känner sig så smidig med denna på ändå. Han har älskat den från start och det är något jag verkligen uppskattar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *