EL&N London – Most Instagrammable cafe in the world

Hej älsklingar <3
Idag väntar ännu en hel dag i min favoritstad, London. Eftersom Livia inte varit här tidigare så har jag ett ganska hedersfyllt uppdrag på mig hehe. Jag ska visa henne allt jag vet som är värt att se. Det är ju en hel del platser om man säger så. London är ju en fantastisk stad och man kan omöjligt se allt på en lång-weekend. Men jag har förberett en liten lista! Idag ska vi ta oss till Big Ben, strosa i parlament området, promenera i Soho och så vidare. Vädret är med oss så jag tror vi får en fantastisk dag.

Nu ska jag berätta om gårdagen! Vi startade söndagen på Harrods, men när vi kom dit insåg vi att vi var lite för tidiga så vi hade en dryg timme att slå ihjäl innan dörrarna öppnades. Då gick vi till underbara EL&N London – Most Instagrammable cafe in the world. Det är just det, alltså det mest instagramvänliga platsen någonsin. Vi drack en varsinn iskaffe innan vi traskade vidare och in till Harrods. Här blev det såklart lite shopping. Mest souvenirer, maccarones och thé. Efter detta så blev det promenad resten av dagen. Kensington gardens, Notting hill och vidare mot Sheperds bush där det blev lunch och shopping i Westfield.

Så här såg dagen ut i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *