En natt i Londons Soho

Hej underbara ni!
Jag har sagt det säkert 100 gånger i bloggen, men det finns ingen stad som London. Ingen stad där jag känner mig så hemma, så euforisk och lycklig. Jag älskar London och jag älskar att vara här. Dock saknar jag min Leonard så det gör ont. Men jag vet ju hur underbart han har det där hemma och hur mycket kärlek han får.

Häromkvällen mötte jag och Livia upp min bästis Charlotte i Soho för middag. Jag älskar många av Londons området och Soho likaså. Det är dock ALLTID väldigt mycket folk här hela tiden så man får liksom ”köra” slalom mellan alla människor. Jag älskar att det finns all typ av mat här. Stockholm är ju inte så superbra på koreanks, japansk och vitamenisk mat. Häromdagen blev vi väldigt sugna på just japansk mat och då gick vi till ”Bone daddies” som är fantastiska på just denna typ av mat. Jag beställde in tre stycken olika bao som jag är så förtjust i. Jag har ätit det en gång innan och det är ju så hummelskt gott!

Efter middagen strosade vi runt i ett mysigt Soho. Här var det så mycket liv med gatumusikanter, köande människor som ska se musikal, mysiga lummiga uteserveringar och en massa musik intill barer. Så mysigt!!
Nästa gång jag träffar min bästis så är vi i Grekland. Då gifter hon sig! helt sjukt stort!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *