Londons bästa restaurang

Vill man ha ett bra bord på en bra restaurang i London så gäller det att vara ute i GOD tid. Ni som har följt mig känner nog med största sannolikhet till att jag älskar restaurangen ”The Ivy” i London. Jag är här varje gång jag besöker staden. det är ett måste för mig. Nu när Livia är med mig vill jag visa mina pärlor för henne. Eftersom jag bott i London så känner jag ju till alla måsten och inte minst dem bästa restaurangerna. I fredags var vi på fantastiska The Ivy i Chelsea. Jag åt en sådan god kyckling med tryffel och Livia åt en vegansk gryta. Allt är verkligen perfekt på detta ställe. Atmosfären, maten och stämningen. Detta är inget samarbete, utan jag rekommenderar denna plats för både brunch, lunch och middag.

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för att äta en söndagsmiddag tillsammans med min bästis här i London. Känns så sjukt att jag ska få umgås med henne två dagar i rad. Det är lyx!

Ta hand om er och ha en fin söndagskväll.

Nu vill jag visa lite bilder från kvällen på The Ivy. Vi bor väldigt nära denna restaurang. jag älskar Kensington och jag bor alltid här när jag är i London.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *