Bloggflöde

En eftermiddag i Barkarby

Hej på er <3
I natt vaknade jag och ett enomrt åskoväder. Så läskigt att jag var tvungen att väcka L så att hon kunde hålla om mig. Hon vaknade inte av allt muller vilket jag tyckte var märkligt hehe. Jag somnade om av hennes närhet och tur var väl det annars hade natten blivit lång hehe.

Nu ska jag berätta lite om min söndags-eftermiddags som spemderades med underbara vänner i Barkarby. Richard min kära vän har lämnat innerstaden för en fantastisk lägenhet (eller våning som jag vill kalla det) i Barkarby. Lägeheten var MAGISK då den var utrustad med stora öppna ytor, dubbeldörrar, en stor terass och en balkong. Wow. Jag blev kär. Jag Carro och Livia åkte dit vid tre-tiden och hos Rille välkomnades vi med både bubbel, jordgubbar och annat mysigt. Sån fin eftermiddag med dem bästa,

Jag var såå hungrig när vi kom hem och då beställde vi Max via Wolt. Ni vet väl att ni kan få 75 kr att handla för med min kod? Emmajennie75 är koden <3 Ni kan läsa mer om Wolt här Wolt rabattkod – promocode <— Klick

2 thoughts on “En eftermiddag i Barkarby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *