Bloggflöde

Hur är er luft hemma?

Hej fina ni!

Är det bara jag som sover otroligt dåligt när luften hemma inte är bra? Jag vet inte vad det är för fel på ventilationen hemma hos oss. Men jag upplever att luften känns kvav, oren och tung. Det är svårt att förklara hur det känns. Men det påverkar mig något otroligt.  På somrarna är det väldigt varmt i lägenheten och det känns som att luften hemma står stilla. Jag lider denna tid på året. I alla fall i vår bostad.. Bra ventilation i ens hem är så viktigt och det känns som att jag måste ta tag i detta nu. Sedan sommaren kom har jag knappt kunnat sova och det har verkligen blivit ett problem. Både jag och sambon är eniga om att luften hemma är dålig och båda sover mycket sämre på grund av detta. Jag tror att min hyresvärd bör ta en titt här hos oss, för något fel är det. Jag har också kollat med våra grannar här i närområdet och vi är verkligen inte det enda huset som lider av dålig luft inne i lägenheterna…Det är nästan så att man vill skaffa sig en extremfläkt som till exempel en industrifläkt bara för att luften ska bli bättre. Dålig luft har så många dåliga effekter som på sikt kan ge både allergier och som jag lider av, sömnsvårigheter.

Sedan vi fick detta problem har vi sovit med alla fönster och balkongdörrar öppna, men så fort regnet kommer så funkar ju tyvärr inte det heller. Har ni läsare haft samma problem hemma hos er? Om svaret är ja, hur löste ni det? 

2 thoughts on “Hur är er luft hemma?

  1. Bor i bostadsrätt så varje år kommer det några gubbar som kollar att ventilerna fungerar i huset. Annars fungerar ju inte ventilationen som den ska. Kanske kan va nåt att undersöka hos er. Kram

  2. Vi har en luftrenare hemma, det kanske kan va något? Sover bättre sen min flickvän skaffade den. Fick allergiproblem av luften som kommer in genom ventilationen, men nu är det som bortblåst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *