En fixarfredag

Hej älsklingar!
Denna vecka har kännts så kort, men det beror såklart på att vi inte kom hem förrens i onsdags. Idag har jag haft en ordentlig fixardag. Jag har pysslat en massa hemma, haft en riktig mysmorgon med Leonard och städat. På söndag ska vi ha Leonards 1-årskalas och vi blir en hel hög människor här hemma. Vi hade tänkt att vara ute (hoppas fortfarande vi kan), men just nu visar vädret regn. Hoppas det ändras. Jag är en person som älskar att fira och ha kalas hemma. Det är så roligt att köpa presenter, pynta med blommor, ballonger och dukning. Men roligast är det ju att ha en massa gäster hemma. Nu ska vi skapa traditioner med Leonard. Det är verkligen något som jag kommer hålla på.

Idag har jag även varit ute i Täby för att fylla på botox och fillers. Jag tog en taxi vid lunch för att snabbt ”hoppa in” på kliniken. Det gick verkligen fort. Vi fyllde endast 0.2 ml i läpparna då jag fyllde dem sist för tre månader sedan. Vi gjorde även botox i pannan, arga rynkan och vid kråksparkarna. Det gäller att förebygga.

Nu ligger det rotfrukter i ugnen och nu ska jag sätta igång att steka kyckling. Jag är så hungrig idag (helt glömt att äta).
Ha en underbar fredagskväll fina ni.

Så här har mina två senaste dagar sett ut:

Min älskling”jag kan hålla själv nu mamma”

Morogongoset Älskar denna ribbade klänning jag hittade längst in i min garderob. Vilka fynd man kan göra hemma hos sig. hehe

Just det! Vi tryckte Leonards lilla hand och fot tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *