Smarta förvaringsset till resväskan

– Smarta förvaringsset till resväskan –

Inlägget är i ett betalt samarbete med Organista

Sedan jag fick barn har organisering varit A och O för mig. Utan smarta lösningar som boxar och packpåsar hade mitt liv varit en enda röra. I detta blogginlägg vill jag återigen tipsa er om Organistas fantastiska lösningar på rese-kuber, packpåsar och olika förvaringsset till resväskan

Smarta förvaringsset till resväskan

Jag har tidigare varit ett stort fan av organistas packkuber och packpåsar. Dessa var guld när vi reste till Brasilien och var borta i nästan en månad. Jag hade packningen organiserad under hela vistelsen. Jag har nu kompletterat min samling av smarta förvaringsboxar och har nu lagt vantarna på deras Veganska förvaringsset. Dessa boxar lämpar sig till både kläder, smink, skönhetsprodukter och allt annat som man måste ha med sig på resan. Dessa boxar passar perfekt i handbagaget, men också i den större resväskan. Boxarna är tillverkade i veganskt PU-läder. Dessa är verkligen lyxiga och så fina. Så fantastiska att vi har dem framme i hyllan här hemma när vi inte reser. Just nu har jag lagt diverse sladdar och hörlurar i den lilla boxen. I den stora förvarar jag block, pennor och lite pyssel. I den mellanstora ligger det lite plåster och sådant i. Perfekt att gömma såna saker man inte vill ha framme.

Vill ni också bli mer organiserade? Ja då tycker jag att ni ska unna er en kik hos bästa Organista. Med min kod EMMAJENNIE20 får ni 20% rabatt till och med 1 september. Passa på 🙂

Shoppa hos Organista här <– Klick

Organisera din resväska på ett smart och enkelt sätt

Så här fina är boxarna som jag pratar om. Dem finns i flera olika färger. Men jag älskar ju beige och denna nyans är helt perfekt. Passar mina nya resväskor så bra och även mitt hem.

Smarta förvaringsset till resväskan Är det inte en fröjd för ögat? 🙂

Smarta förvaringsset till resväskan Smarta förvaringsset till resväskan Tack snälla Organista för denna fantastiska lösning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *