En gömd liten pärla

Små små gulliga, pastilliga caféer är så mycket jag. Därför kunde jag inte motstå att ta mig en kaffe på detta söta ställe. Allt var så perfekt här inne. Till och med Baristorna hade matchande set på sig. Givetvis i caféets egna färger. Vi hittade detta fik av en slump inne i RIO Mar och efter några timmars shopping satt det ”mitt i prick” med en kaffe.

Påväg ut och till vår taxi snubblade vi över ett skyltfönster fullt med (levande) katter och hundar!? Jag blev så förvirrad och chockad. Vi hade alltså hamnat vid ingången till en djurbutik och tydligen så säljer man katter, hundar och många andra djur på detta sätt här. Vi gick in och pratade (läs Livia) med butikens personal. Dem var kunniga, gulliga och väldigt vänliga. Men är det verkligen okej att ha djur i skyltfönster såhär? Nej, det tycker jag absolut inte. Vi fick mysa och gosa med en katt. Helst av allt så ville jag bara ta med mig denna 8 veckor gamla Perser hem. Men det gick tyvärr inte…

Jag blev så kär i dessa katter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *