Gårdagens maxade dag

Vi verkligen maxar alla dagar här i Fortaleza. Jag är ju en sådan person som har enormt med energi. Jag avskyr att sova och om ännu mer att bara dega inomhus. Jag vill upptäcka, uppleva och umgås. Livia är likadan så där behöver vi inte alls kompromissa. Det är ju heller inte svårt att vakna tidigt på morgonen när man haren hoppande duracell-kanin i sängen intill. Mysigaste uppvaknandet jag vet. Leonard har en sådan energi på morgonen och det brukar alltid smitta av sig. Efter första koppen kaffe är jag också igång.

Igår startade vi dagen (som nästan alla andra) på stranden. Vi badade, myste under palmerna och beställde in en massa gott. Mina favoriter är ostbollarna samt makaxera. Det är så himla mysigt med alla strand-restauranger och alla försäljare som traskar runt. Vi har köpt typiska turist-grejer som armband, örhängen, solhattar med mera. Det hör till tycker jag!

Efter dusch och fix i lägenheten åkte vi iväg på ännu en marknad. Denna var minst lika stor som den förra vi var på. Även denna var inomhus och jag hittade så mycket. Alla ”små shoppar” låg i en egen liten låda. Dem hade så mycket och allt var i ordning här. Efter marknaden blev det en promenad på Biera mar. Vi kikade på solnedgången och sedan gick vi vidare för middag.

Åh vad jag älskar denna resa!

I morgon ska vi checka ut från lägenheten vi hyr. Vi ska nämligen flytta in hos Livias ena moster de sista dagarna som vi har kvar här i Fortaleza.

Ta hand om er.

Kram

Så här har vi gått runt sedan vi kom hit hahah. Bilstol sittandes i vagnen. Givetvis har vi det bara såhär när vi går från bilen. Eftersom många låter sina små bebisar sitta utan bilstol i bilen så har det blivit en del blickar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *