Leonards 1-årskalas

Hej älskade ni!
I övermorgon är vi hemma. Det är ju helt galet vad denna resa gått snabbt. Jag som tyckte att vi skulle vara borta så länge… Men så är det alltid.
Leonard har blivit så uppvaktad här hela resan. Den hjälpen vi fått av alla har varit guld värd. Utan Livias mamma, pappa och hennes mostrar hade inte denna resa varit möjlig. Så tacksam för dem. Om det inte var nog med all hjälp så arrangerade dem en fantastiskt fin ”pre birthday” för Leonard hemma hos Livias ena moster. Christina hade bakat en Musse Pigg tårta, brownies och en massa tilltugg. Så fantastiskt fint av henne. Vi var så många på Leonards kalas och jag blev så rörd av alla som tog sig tiden att komma <3 Älskar min nya Fortaleza-familj och jag är så glad över att jag och Leonard är en av dem.
Tusen tusen tack för alla fina gåvor både jag, Leonard och Livia fått av alla.

Så här såg Leonards fantastiska 1-årskalas ut.

Livias moster Christina hade ordnat fin Musse Pigg- kostym till Leonard

Min svärmor och svärfar

Min stora lilla älskling. Tänk att du snart är 1 år Nästan hela gänget samlet från 1-årskalaset Livias kusin och hennes man Titta så fin tårta <3 Lika god som fin<3 Christina och Leonard

2 reaktioner på ”Leonards 1-årskalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *