Tips på studentpresenter

Inlägget är i ett betalt samarbete med Safira

Student, examen, konfrontation och bröllopssäsongen är här. Det kan vara svårt att hitta passande presenter. Speciellt till den person som redan har allt. Innan den stora examenstiden startar är det ju mors dag och i detta inlägg vill jag tipsa om både studentpresenter och gåvor till mamma på mors dag.

Tips på studentpresenter

Till studenten skulle jag satsa på en personlig gåva. Smycken är alltid fint att få och något som studenten alltid kan bära med sig. Jag vill tipsa er om att köpa era smycken på Safira. Här kan du hitta smycken i både silver och guld. Du kan även få många av deras smycken graverade.
Med min rabattkod EMMAJENNIE20 får ni dessutom 20% rabatt på Safira

 (exklusive rea varor, Empower Women kollektionen, Noir Kollektionen, Pride och kan ej kombineras med andra erbjudanden). 

Morsdag presenter

Klart mamma, mormor eller du själv ska skämmas bort med en gåva på mors dag <3 i år infaller morsdag den 29 maj så du har god till på dig att köpa en fin gåva. Även här vill jag tipsa om underbara Safira. Dem har så mycket fina ringar, örhängen, halsband och armband. Många av dessa kan du också såklart få graverade.

Shoppa på Safira här (klick) 

Nu ska jag visa er mina absoluta favoriter som du hittar på Safira just nu <3 Glöm inte att använda min rabattkod när ni ska shoppa 🙂

Denna ring älskar jag <3

Tips på studentpresenter Finaste och det mest minimalistiska armbandet som är justerbart 🙂 Så fint att matcha med en klocka.

Detta fina halsband med en berlock som går att gravera älskar jag 🙂

Det finns också halsband och örhängen med bokstäver. En perfekt gåva tycker jag 🙂

Vet ni vad ni ska köpa till er mamma / mormor / partner i morsdag present? 🙂 Om ni inte vet så hoppas jag att ni fick lite tips i detta inlägg.

Ta hand om er! Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *