Bloggflöde

En helt fantastisk helg

Hej underbara ni <3
Helgen har varit sååå bra. Så bra att jag inte enns hunnit med eller prioriterat att blogga. Jag har velat vara i stunden och njuta av den så mycket som det bara har gått. Idag är det måndag och jag kommer att småjobba lite hela veckan innan jag kopplar bort mig (till viss del). Hur som helst så ska jag berätta om en helt magisk lördag i södra Stockholm.

Liva hade sin fina examens-fest som hennes föräldrar hade ordnat allt med. Vi åt middag, tårta, drack bubbel och spelade spel. Blev också en hel del Tiktok videos hehe. Detta är ju något helt nytt för mig. Efter all god mat så traskade vi upp på Badberget i Örnsberg där vi bytte om till badkläder. Att ta ett dopp i denna hetta och en fantastiskt fin solnedgång var magiskt. MAGISKT. Så stolt över min älskling. Som hon har kämpat. Min civilekonom <3 Idyll. Stockholm är som vackrast så här års Första doppet TILLSAMMANS <3Bubbel, bad, kärlek och solnedgång.     MIN SNYGGIS  När vi kom hem plockade vi smultron vid oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *