Trehjuling från jollyroom

Nu är det äntligen vår och dags att flytta ut lekarna. Jag är så redo för utelek tillsammans med min lilla tvååring (även fast jag inte kan vara som mest aktiv just nu hehe). Jag hoppas på att gatorna sopas snart så att det blir enklare att både leka och cykla. Hur som helst så vill jag i detta inlägg visa upp Leonards fantastiska Trehjuling från jollyroom som vi beställt. Jollyroom har ALLT roligt för att barnen ska kunna trivas utomhus. Hos dem hittar du bland annat cyklar i olika varianter, hjälmar, bollar, grävmaskiner och en massa mer.
Spana in utomhusleksaker från Jollyroom <– här (klick)

Trehjuling från jollyroom

Denna tuffa trehjuling från märket Pinepeak kommer i olika färger. Vi valde den ljust beiga, så så fin färg tycker vi.  Cykeln är utrustad med  ett tryggt föräldrahandtag som gör det möjligt för oss mammor att styra eller nödbromsa om det behövs. Trehjulingen har frihjul som säkerställer att pedalerna inte rör på sig när trehjulingen puttas framåt. Handtaget är justerbart och cykeln är även utrustad med ett gulligt flak baktill samt en ringklocka. Denna trehjuling är rekommenderad från ålder 2 till 4 år.

Leonard och mamma Livia satte ihop cykeln så snart den levererades. Det var enkelt och smidigt trots att den lille ville hjälpa till. Det blev ett premiäråk för Leonard med en gång. Han var så glad och stolt. Han förstod direkt hur pedalerna fungerade. Detta är ju hans första cykeln och det var så fint att se lyckan i hans ögon <3 Ni hittar cykeln hos Jollyroom. Jag har länkat den ovan.
Vi ser fram emot en massa äventyr med denna lilla cykel i sommar 🙂

Trehjuling från jollyroom

så stolt över den nya cykeln. Dock så ångrar jag skarpt att jag var så snabb på att visa ring klockan hehe

Trehjuling från jollyroom

Sålänge mamma har kaffe med sig så är hon nöjd 😉

Trehjuling från jollyroom

Hitta din Trehjuling från jollyroom 🙂 Det finns massor!

 Läs mer: Klädtips för barnens utelek under våren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *