Bloggflöde

En måndag efter semester

God morgon hjärtan!
Jag har precis tagit klivit upp ur sängen, satt på kaffet och tvättat ansiktet. Igårkväll innan jag la mig la jag på ett varv med brun utan sol med hjälp av min tanrevel. Detta är det bästa som har hänt i brun-utan-sol väg. Jag älskar den! Har ni lust att få 20% rabatt och även läsa en recension om den så tycker jag att ni ska klicka er vidare till mitt inlägg ” tanrevel rabattkod ” <–klick
Min älskling har gått till kontoret och än så länge är det bara jag och katten hemma. Om en stund kommer min vän och business partner Jennie hit för lite jobb tillsammans. Vi vi är verkligen ett grymt team hon och jag 🙂

Men om vi backar bandet tills i går så ska jag berätta för er att jag fick allt gjort på listan. Så bra av mig! Jag hann med allt jobb, alla ärenden i stan och min andra vaccin spruta. Efter allt detta mötte jag min kärlek i vasastan där vi unnade oss en glass på bästa Stikki Nikki. När vi kom hem woltade jag hem sushi som vi åt  framför serier. Vi kollade klart serien “The I-land”. Så så bra, se den!

att vakna upp till detta gos 🥰  Stockholm är så vackert 🇸🇪 Mums med glass 🍦  sååå lngesedan jag åt sushi 🍣😋

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *