Rabattkoder

Na-kd rabattkod, 15% emmajennie15

Inlägget innehåller reklam för Na-Kd
-Betalt Samarbete-

Hej raringar <3
Jag är så glad över att jag återigen kan få visa er en fantastiska haul för er i samarbete med bästa Na-Kd. Jag har denna gång beställt lite blandat med sommarkläder, men också några fina “pre-fall” plagg. Kunde liksom inte hålla mig. Na-Kd’s egna brand är en stor favorit hos mig och här nedan får ni se några av plaggen jag beställde denna gång 🙂

Jag har faktiskt smygstartat hösten lite. Gud vad jag längtar! Höstmodet är enligt mig det finaste. Lager på lager, klänningar med stövlar och en tunn kappa. Chic!

Koden EMMAJENNIE15 GER ER 15% RABATT PÅ ALLT 

Nakd rabattkod <–klickNa-kd rabattkod 15% - Nakd studentrabatt - Na-kd blogg - Rea Finaste stickade höstklännigen här (klick) Na-kd rabattkod 15% - Nakd studentrabatt - Na-kd blogg - Rea Solglasögon här (klick)
Skor här (klick) Na-kd rabattkod 15% - Nakd studentrabatt - Na-kd blogg - Rea Beige satinkjol här (klick) 

Skor här (klick)  Grå kjol här (klick) 
Rosa kjol här (klick)
Svart tröja här (klick)   Finaste plisserade klänningen här (klick) Em stor favoritoutfit. Både skorna och klänningen finner ni hos Na-kd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *