Slott / Herrgårdar / Hemsökta hus

En övergiven dansbana

Långt inne i dem Värmländska skogarna hittade vi en dansbana. Det är ju bara tillfälligheter att man hittar såna här skatter. Denna dansbana var som mest populär under 1980-talet och 1990 talet då stora dansband uppträdde. Folkparker har ju varit så populärt dem senaste 80 åren och det är väl idag som flera av dem stänger igen… Mamma är en av dem som dansat både bugg och foxtrot på denna dansbana här haha. Det var så fint att se denna plats men också oerhört sorgligt. Det gör ju så ont att se såna här platser stå att förfalla. En gång var dem fulla av liv.. En gång..
Detta är väl bara en av alla folkparker som tyvärr är övergivna. Fler kommer det bli. Så sorgligt!

Läs gärna mina andra inlägg om övergivna platser.
Här besökte jag ett övergivet slott <—klick
Här besökte jag ett övergivet mentalsjukhus <— klick

Entrén till den övergivna folkparken. Vilken kö det har varit här genom tiderna idag är den helt igenbommad och står och förfaller.. Vi hittade in till lougen bakom scenen. Här köpte man sina rusdrycker, lotter och korv bland annat.  Från insidan. Undrar hur många vinster som dragits här?Genom skogen för att komma till toaletterna. 

One thought on “En övergiven dansbana

  1. Fint men inte övergivet är ju minst ett par danser om året fortfarande här:) ett par hundra meter från samhället 🙂 fint i klässbol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *