Resor

En värmländsk utflykt

 Hej fina ni!
I söndags kväll kom vi hem efter en kort, intensiv, men såna kärleksfulla dagar i värmland. Mamma uppskattade verkligen att vi kom “hem”. Att alla hennes barn är samlade samtidigt är ganska ovanligt… Så kul att vi fick till det i alla fall 🙂 På mammas födelsedag i lördags så startade vi dagen med mysfrukost, paketöppning och sen utflykt. Vi åkte bland annat till härliga Värmskog där dem är kända för deras enorma räkmackor. Mamma älskar ju denna plats så det var för oss ett givet utflyktsmål. På vägen hem stannade vi till vid lite mer “sevärda” platser då vädret slog om och blev så där magiskt höstfint. September ändå, man ska inte underskatta denna månad.
När vi kom hem fortsatte vi i mat-mönstret så då började vi fixa i ordning inför kvällens middag, tapas! Så gott. Tapas kan verkligen inte bli fel. Givetvis blev det en massa tårta mellan varven också.

Jag ville verkligen inte lägga tid på bloggen undet dagarna tillsammans med mamma. Tiden var liksom knapp så därav gles uppdatering. Nu är jag som sagt hemma och har åkt på en mindre rolig höstförkyldning…. Varje är är det ju samma sak.

Födelsedagsfina mammaJag, mamma och Livia åkte med brorsan medan dem andra åkte i den andra bilen  En slående utsikt på storkastberget  Framme i värmskog  Nej men va gott. Detta är deras mindre macka, men stor för två.   Hjärta dig. Hjärta oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *