Höstrusk och funktionskläder

Hej underbara!
Regn och rusk här i Stockholm idag. Men det stoppade inte mig, mamma och Leonard från att gå ut på en promenad. Vi gick ner mot vattnet och hem till min pappa som bor jättefint intill kajen. Dyblöta var vi när vi kom fram, men min regnjacka stod emot allt. Innan barn ägde jag INGA funktionskläder alls, men såfort Leonard kom växte garderoben av såna plagg. Nu har jag både stövlar, vindjacka, fleecar, kängor och vindjackor. Livia har också ett finger med i detta spel…

Nu är vi hemma igen och jag passar på att jobba undan lite när mamma leker med Leonard. Det är så skönt att få undan en massa ”måsten” så här mitt i veckan. På tal om jobb så såg jag en mass storys på Instagram om hur människor önskar att arbetsdagen och veckan går snabbt över… Då har man enligt mig valt ganska fel i livet. Om man bara lever för helgerna som är över på ett blink så blir livet ganska sorgligt. Alla dagar borde ränknas och man borde verkligen känna att man har ett arbete som är roligt. Det gör ont i mig hur många som faktiskt lider på sitt arbete, men inte gör något åt det. Det är ju faktiskt bara du som kan ändra din framtid.

Nu måste jag få visa er min nya fina bh från Understatement Underwear som jag bara älskar!
Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *