En torsdag på stan med bebis

Hej finaste ni!
Igår tog jag kraft igen till att ta ut Leonard på stan. Han får inte finna kampen om att vägra vagnen. Vi övar och övar så gott vi bara kan! Jag och Leonard hade nämligen bestämt en liten date med bästa Luana på Karla Café. Vägen hit gick superbra med Leonard. Han var glad, tittade på mönniskor och kunde unerhålla sig själv. Jag blev så chockad och så glad. Kanske ger mina övningar framsteg? Det är tur att hans tänder är bättre. En sak i taget!
När vi kom fram till fiket blev han så rastlös. Då fick jag ta fram mina ess i rockärmen, en efter en. Jag har lärt mig att man bara ska ta fram en leksak i taget. Mitt hack och en stor räddare är majskrokar. Dessa kan han sitta och spana på länge, innan han äter upp dem.

Det var så mysigt att träffa Luana, hon har varit borta alldeles för länge så jag är glad över att hon är hemma. Efter fikat blev det en liten promand tillsammans. Sån mysig dag 🙂

Packåsnan, jag har alltid så mycket saker med mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *