En tuff period på många sätt

Hej vänner!
Leonard har precis krypit till sängs med mamma Livia. Jag hör dem läsa bok där inne, så himla mysig rutin. Han älskar att läsa böcker. Helst ska man läsa en och samma bok per kväll, men då fler gånger än en.
Vi går igenom en rätt tuff period just nu. Det är mycket tunga situationer som uppstått som vi nu tampas med. Jag är så himla glad att Livia finns här som stöd. Detta har inget med min graviditet att göra alls, utan detta är familjerelaterat. Allt på en gång, så är det alltid.

Idag har jag återigen bara vilat, jobbat en del på morgonen och sedan fikat med en vän och granne här hemma. Det är så skönt att ha en sådan fin person nära som kan få en på andra tankar när graviditeten är så tuff som den är. Efter fikan traskade jag och Livia till föris för att hämta upp vårt lillahjärta. Det blev en ”utflykt” till Ica för att handla massa god frukt och lite BB-snacks till mammorna. Extremt viktigt! På min lista stod det bubbelvatten, juice och choklad. Nu ligger det redo i våra väskor. Så skönt! Nu ikväll har vi pysslat här hemma, lagat mat och så har jag suttit på golvet och klippt Leonard. Idag gick det lite lättare än vad det brukar, men jag ljuger om jag säger att han har en jämn frisyr…

Nu ska jag ta tag i min mail och beta av den.
Njut av kvällen fina ni <3

Ballerinas är en av mina största cravings just nu…

…och även sushi. Igår beställde vi hem en massa goda bitar till familjen.

Nyklippt liten person som just nu toalett / pottränas för fullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *