Vad jag fyller mina dagar med

Hej vänner!
Hoppas ni mår bra och att er vecka startat fint. Min ”FOMO” blir bara starkare och starkare. Jag har fått tacka nej till så mycket events, pressfrukostar, bio och allt där emellan, bara denna vecka. Saknar mina vänner otroligt också. Ångesten och deppigheten över att missa så mycket äter upp mig. Det kanske låter fånig, men det är jobbigt. Jag är vanligtvis ingen ”hemmasittare” utan en såkallad prestationsprinsessa utan dess like och det märks även utanför arbete. Jag vill uppleva, umgås och liksom fånga dagen i sin helhet. Såklart är det tufft att vara gravid och inget som har kommit som en överraskning, men det är bara så utdraget just nu. Jag är bara hemma, förutom någon prommis runt huset och någon lunch på stan (på sin höjd). Det känns psykiskt! Men med det sagt så är jag oerhört tacksam över att jag kan få vara hemma denna tid och att mitt arbete som bolagsägare ger mig den möjligheten.

Ni kanske undrar vad jag fyller mina dagar med? Jo, det blir en massa vila, lite lätt städ, organisering, jobb, skapa innehål till mina kanaler, mysa med Leonard, laga mat, ta lååååånga duscher och tv-mys. Om två veckor är bebis förmodligen här och jag räknar ner dagarna. Vi längtar något ofantligt nu, hela familjen.

Bor i denna fantastiska tröja som jag tycker är så fin!
Den kommer från Shein och ni hittar den med Search id: 24886991
Rabattkoden: emmaaj15 ger er 15% rabatt på allt 

Inga av mina tidigare gravid-byxor passar längre så nu är det all in kjol och klänning samt mjukisbyxor som jag drar över hela magen. Det är inte ofta jag fixar mig, men det kan vara kul om man ska ut på finlunch 🙂 Man får ju ta de tillfällen man kan för att piffa till sig hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *