Bloggflöde

Examensarbetet är klart!

Det känns himla skönt att kunna säga att mitt examensarbete nu är klart. Oj vilken lättnad. Det har varit mycket tårar och förtvivlan under denna tid, men nu i efterhand känns allt så bra. Shoutout till mina fina grupp-medelmmar Carro och Rille, utan er hade det inte blivit såhär bra och roligt.  Älskar er <3
Efter skolan blev jag överraskad med sen lunch av mitt hjärta. Ingen kunde passa bättre än sötpotatis pommes och en god burgare. Exakt det jag var sugen på. Nu ska jag pusta ut hela kvällen och tagga inför nya projekt som sker i verkligheten. Har känts så skönt att ha skolan bakom en men nu är jag redo att stå helt på egna ben i min nya titel som marknadskoordinator.
Vi hörs sen älsklingar!

Mitt fina skal hittar ni här (klick) adlink 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *