Bloggflöde

Na-kd rabattkod “EMMAJENNIE15” ger 15% rabatt

Som rubriken lyder så ger min kod EMMAJENNIE15 hela 15% rabatt på allt hos Na-Kd (klick). Jag är så glad över detta samarbete och är en stolt ambassadör av dem.  Förutom en massa jobb (mailande och telefon-samtal) så har jag pluggat, spelat in en haul till er på instagram och lagat lite mat.

Kontrasterna i mitt liv är ju fantastiska. Jag kan inte för allt i världen förstå dem som bara ligger hemma och inte gör någonting. Det är givetvis skillnad på att vara sjuk, eller att ha dåliga perioder <3
Jag är glad över att jag livet fullt med en massa roliga jobb, möten, skola och events. Jag försöker tänka på saker jag är tacksam över varje dag och det är just detta som jag är extra tacksam för. Jag får allt att funka, varje dag.  Jag är taggad på fler utmaningar och söker hela tiden efter nya mål att nå.

Hämtade dagens andra paket idag och sedan blev det lite shopping mellan alla to do’s Här är fyra av alla dem plagg jag fått hem <3
Den randiga skjortan hittar ni här (klick) // rosa blus här (klick) 
Grå tröja här (klick) // prickig blus här (klick) 

alla plagg ligger uppe på min instastory <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *