Kvalitetstid som jag älskar

Fredag idag, äntligen! Idag har jag haft så mycket tråkigt på min lista, sådant där tråkigt to do som man måste göra, men bara skjuter upp. Det finns inget bättre en att bocka av sina måsten listor när det är utfört. Jag har också haft möte med min revisor nu på morgonen. Det är mycket som ska ordnas innan jag ”lämnar” för mammaledighet. I och med att jag driver ett aktiebolag så kommer jag inte att ta ut 100% mamma ledighet utan jobba lite ändå 🙂 Jag tror det kommer bli så bra. Jag längtar enormt mycket till bebis kommer och vardagen med båda mina barn.

Jag och Livia har hunnit med en hel del tid tillsammans denna vecka och det är inget vi får för mycket av. Jag värdesätter varenda timme med henne. Häromdagen spenderade vi en halv dag på stan med både lunch, shopping och fika. Sådant här ger mig så mycket energi nu när jag behöver det. Känner mig så grå, ”icke levande” och helt slut. Men det är verkligen inte lång tid kvar av denna graviditet och det lever jag på.

Nu ska vi båda jobba på här hemma, sedan blir det att hämta en hög med paket på posten. Tur att jag har bärhjälp med mig. Känns önödigt att ta bilen för cirka 50 meter…

Godaste lunchen hittar ni på Nybrogatan38

Koldolmar med sås, potatis, lingon och pressad gurka. MUMS!

Min livskamrat

  I ett samarbete med Shein vill jag ge er en rabattkod som ger 15% på allt <3 Ange: SS24EJL i kassan
Serch id för denna fantastiska blus: 28260022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *