Finaste hjälpen man kan få

Min mamma har varit här i ett par dagar nu och det är jag oändligt tacksam för. Jag hade inte klarat av att vara ensam med två barn i en vecka såhär i början. Jag är ju inte fullt återställd än och vi har inte kommit in i några som helst rutiner heller för den delen… Ni är många som skrivit och undrat om bebisens sömn och det har varit lite olika när det kommer till sömnen på nätterna. De första dagarna hade vi kanske bara tre uppvak för mat. Men nu är det helt annat. Han vill amma nästan hela nätterna och vill helst ha mitt bröst som napp när han inte vill äta. Jag vill inte och törs absolut inte sova med honom på mig. Jag vill att han ska sova säkert intill mig i sitt babynest och det är ju detta som blir det svåra. Han vill känna närhet hela tiden. Hade smsovning på detta sätt varit säkert hade jag givetvis sovit hud mot hud. Jag har varit förberedd på tuffa nätter och än så länge känns det okej. När Livia har semester så ska jag passa på att sova på dagarna när nätterna är tuffa.

Igår var jag, mamma, Leonard och bebis nere vid kajen i närheten där vi bor. Det är ju så vackert här på ön och denna plats är verkligen ljuvlig nu när det är så fint väder. Leonard fick busa vid vattnet, leka på lekplatsen och ha roligt med mormor. Jag satt mest och ammade och vaggade bebis hehe. Dagen var så mysig och jag njöt varje sekund. Vi blev så hungriga vid lunch och då gick vi och åt på fantastiska 450 gradi. Jag och mamma tog fiskgrytan som var ljuvligt god. Deras lunch är alltid magisk. Är ni på Lidingö så måste ni besöka restaurangen 🙂

Min stora lilla älskling. Han valde denna kanna själv när vi var i leksaksaffären häromdagen 🙂

lunchdags  även denna lilla pojke ville äta lagom till mammas mat kom  världens bästa mormor och mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *