Föräldrarledighet

Hej vänner!
I måndags hade familjen en hel dags mys tillsammans. Vi började dagen med ett besök på Barnavårdscentralen med bebis, hans första besök där. Det gick ju så otroligt bra. Han har vuxit och gått upp i vikt och nu väger han mer än sin födelsevikt. Känns så himla skönt för nu behöver vi inte ”mat-klocka” på nätterna. Bebis ammar när han är hungrig och det är han ju jämt hehe.
Efter besöket blev det en promenad, ett frukoststopp och shopping. Jag njöt av att få vara med min familj sista vardagen på länge.

Livia är tillbaka på jobbet efter en kort föräldrarledighet. Saknar henne här hemma nu. Men snart är det semester-tider och då är vi alla  tillsammans igen. Det är tufft att helt plötsligt vara hemma med två små barn. Leonard går inte på fröskolan nu av olika anledningar så det är minst sagt fullt upp för mig. Som tur är kom min mamma hit i måndags kväll för att vara med mig och barnen i ett par dagar. Det är guld för mig. Vi börjar sakta men säkert komma in i rutinerna här hemma. Men än vill jag absolut inte lämna bebisbubblan. Jag njuter så mycket jag bara kan.

Nu blir det mys hela dagen med min mamma och barnens mormor. Njut av onsdagen fina ni 🙂

Leonard är så förtjust i fontänen på Karlaplan. Det blev ett stopp där efter BVC i måndags.

Jag hade på mig en ny skjortklänning från Boomerang Storebror är nyfiken på vad barnmorskan gör med lillebror

Idag blir han två veckor gammal.    Frukost på Thelins fältöversten. som jag längtat efter salami brieost under graviditeten

mammas älskade gullunge <3   shopping med dessa två. Lite av en utmaning. Ena vill ha all uppmärksamhet, medan den andra vill amma hela tiden hehe.

 gooooding mitt hjärta    dagens andra fika på Valhallabageriet klara för dagen

läs mer: Under your skin rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *