Två veckor med dig

Fredag idag och en helt oplanerad helg med familjen väntar <3
För mig är det viktigt att få tid till mig själv, att få reflektera, tänka och andas. Jag har inte haft en minut över till det, inte ännu och det är okej. Jag känner bara att dagarna passerar och jag hinner liksom inte uppskatta och njuta som jag hade önskat. Det är FULL RULLE och att gå från ett till två barn är en rejäl omställning för oss alla. Eftersom Leonard inte går på föris just nu så är dagarna fulla av allt som ni kan tänka er. Att få dricka en varm kopp kaffe är lyx och detta med ensamma toabesök existerar inte längre. Förstå mig rätt, jag hade inte velat byta ut detta mot något i världen. Tid för mig kommer och just nu så njuter jag av kaoset som är här hemma. Jag har sänkt kraven på mig själv och att ett ”perfekt” hem inte kan existera just nu.
Mamma är åter i Värmland så nu är det bara vi, men det ska gå bra det också 🙂

Nu ska familjen iväg och storhandla, första gången med båda barnen. Vi får väl se hur det går hehe!

Måste få visa er den finaste klänningen som jag invigde igår. Den är ljusblå, plisserad och elegant, precis så som jag älskar det. Jag har fått klänningen av Shein (samarbete) och jag kan ge er 15% rabatt på ett helt köp med koden: emmaaj15 🙂 
Ni måste spana in Shein och deras summersale nu!
search id för klänning:
27136211

Två veckor med min älskade son. Mamma älskar dg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *