Fortalezas ”Östermalm”

Igår tog vi en Uber till ett superfint område som jag verkligen sett fram emot att strosa i. Min svärmor beskriver detta område som ”Fortalezas” egna Östermalm. Här finns många fina butiker, restauranger och stråk. Vi åkte dit efter frukosten i går morse och först ut blev en enorm barnbutik. Här köpte vi saker till Leonard och hans kommande kusin som kan titta ut (kanske) när som helst. Jag kan inte låta bli att handla bebis-grejer! Efter shoppingen här blev vi akuthungriga så då blev det en tidig lunch på en fantastiskt mysig fransk bistro i området. Jag tog en oxfilépasta vilket var ett fantastiskt val. Gud så gott.

Vi strosade vidare till en juvelbutik där jag inte kunde slitas ifrån. Här fanns de mest fantastiska smyckena jag någonsin sett. Jag fick välja ut ett smycke i present av Livia. Jag fyller ju år om en vecka lite drygt!

Vi var så trötta av värmen och all shopping så efter ett par timmar tog vi en taxi till Livias moster där det blev lite vila innan vi tog en taxi till Beira Mar för middag. Innan vi satte oss på restaurangen blev det en promenad längst med havet för att se solnedgången. Vackraste jag vet!

Jag beställde en liten latte och det var exakt det jag fick hehe

Leonard var med och shoppade smycken

Solnedgången Charpirinia med cocos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *