Bloggflöde

Gravid vecka 22

Hej älskade ni <3 Det är ett enda kaos här hemma och min gravidhjärna är något som stör mig varje dag. Jag har ingen koll på något. Minnet sviker hela tiden och är allt annat än bra. Men oftast så skrattar jag bara åt det. Tur jag har världens bästa partner som har lite extra koll på allt. Nu är det redan vecka 23 och bebis är lika stor som en grapefrukt. Dags att summera föregående vecka.

Gravid vecka 22

Nästa måndag flyttar vi och det är ett enda virrvarr här hemma. Jag tror jag gör lite för mycket för fysiken egentligen haha. Allt blir lite extra jobbigt. I måndags kände jag mig så så så sjuk. Huvudvärk och feber känsla. Var HELT SÄKER på att jag hade åkt på Corona. Låg i sängen hela dagen. Under tisdagen hade vi gravid fotografering i Kungsträdgården. Det var helt magiskt. Men så kallt. Ser fram emot att visa vår lilla L bilderna sen när barnet vuxit upp. Under tisdagen mådde jag mycket bättre och onsdag var en toppendag. På torsdag vaknade jag upp lite seg med huvudvärk. Men annars inget märkvärdigt med måendet. Framåt lunch år jag paj vid datorn. När jag svalt sista tuggan sköljer ett illamående över mig. Det slutar med att jag får rusa till toan och kräkas hela 5 gånger. Fanns inget stopp på det. Kändes som hela jag skulle sprängas. Efter allt kräk så blev det bättre igen.

Gravidmage vecka 22

Gravidmage vecka 22 

Gravid vecka 22 symptom

Magen känns hårdare och allt tyngre. Den blir lätt spänd och jag märker det allt oftare. Jag kan även känna ett större behov av att få vila. Sitta ner och bara andas ut efter en hektisk period. Jag känner bebis allt starkare men mer sällan vilket kan oroa mig. Men jag antar att det är så här. Rörelserna kommer väl och går. Jag känner mig mer och mer sugen på plockmat. vill hela tiden ha något att stoppa i munnen. Tilltugg som frukt, salta kex och juice lockar fortfarande mest 🙂 Humöret har varit upp och ned. Jag tappar mitt fokus lätt och jag blir lättirriterad när jag tappar fokus.

Mamma och pappa kom under torsdagen för att hjälpa med allt inför flytt. Så otroligt tacksam för det. Det blir ju lätt så att jag gör mer än vad jag borde.

Nu ser jag så mycket fram emot flyttlasset i morgon och att sedan börja få inreda lilla L´s rum <3

Läs mer: Gravid vecka 21 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *