Gravid

Gravid vecka 23

Hej bästa ni!
Vecka 24 är här och bebis är lika stor som en majskolv. Nu är det återigen dags för mig att sammanfatta föregående vecka som gått.

Gravid vecka 23

Trots en väldigt lång och utdragen flytt så mår jag bra. Nästan toppen skulle jag säga. I förra måndags blev det flytt och jag hann knappt släppa in flyttgubbarna innan jag började kräkas. Har mått så illa igen och drabbats av något typ av ”återfall” i illamåendet. Har kräkts vid två tillfällen denna vecka. I måndags efter att allt var flyttat till nya lägenheten var jag helt slut. Lika så kraken i magen. Han har inte rört sig lika mycket och jag tror att det beror på att jag hållit igång så mycket.
Jag har även haft mer ont i magen och känt mig spänd och ansträngd. Blev lite orolig här om dagen när hela magen blev sådär stenhård. Det är tydligen ett tecken på att man måste vila.

Denna vecka har inte varit så där jätte annorlunda till skillnad mot föregående vecka. Men det jag faktiskt märkt störst skillnad på är magens storlek. NU är den så stor och hård. Jag får inte igen mina vanliga jackor och jag har blivit mer svank i kroppen. Nu kan jag inte dölja graviditeten (men det skulle jag ju aldrig vilja ändå)

Gravidmage vecka 23

Gravidmage vecka 23 Gravidmage vecka 23

Gravid vecka 23 symptom

Inga cravings denna vecka förutom en jäkla törst på allt haha. Ryggvärken har inte kommit alls denna vecka vilket är skönt. Känner mig så glad för det. Jag har också sovit så mycket bättre den senaste tiden.

En ett mindre roligt symptom som visat sig vecka 23 var läckage av urin… när jag skrattat, hostat eller tagit i (i och med flytten) har det läckt. Tydligen är detta super vanligt så det är ju inget att vara orolig över. Dock är det ju ingen som pratar om dessa mindre roliga symptom. Trots illamående, och en molande mage så känner jag mig pigg och stark. Jag är verkligen stolt över vad jag åstadkommit denna vecka mitt i allt kaos.

Läs mer: Gravid vecka 22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *