BloggflödeGravid

Jollyroom har allt för gravida och bebis

– Inlägg i betalt samarbete med Jollyroom –

Härom veckan gjorde jag och älskling ännu en beställning från bästa Jollyroom. Vi är ju sååå nöjda med vår beställning sist. Då handlade vi både en spjälsäng, mobil till sängen och lite annat. Denna gång satsade vi på helt andra grejer, nämligen mjuka saker i textil.
Jag sover ju så dåligt av och till. Det är svårt att hamna i skön position och ryggen värker lätt när jag ligger i samma ställning. Då kom jag på att Jollyroom säljer fantastiska gravidkuddar. Mina vänner som är / har varit gravida kunde garantera långa och härliga nätter med hjälp av denna kudde. Givetvis beställde jag en. Denna har skapat magi! Jag älskar min kudde. Den är med mig under myskvällarna i soffan och i sängen för nattsömn. Den är så skön, Det känns nästan som att man själv ligger i ett enormt bebis-nest. Jag är så nöjd. Färgerna går i samma ton och allt passar så fint här hemma. Det gör mig så lycklig.

Nu vill jag visa er alla saker vi klickade hem sist. Det finns direkta länkar till varje produkt 🙂

Här hittar ni min gravidkudde: Gravidkudde Jollyroom

Den är så stor och härlig. Passade också på att köpa en skötbädd till vårt skötbord. Visst är den fin? Härlig färg och härliga volangdetaljer. Kommer bli så fint i lilla L’s rum <3 Ni hittar skötbädden här: Jollyroom skötbädd

Jollyroom gravidkuddeHär ligger jag och myser samtidigt som jag kollar på TV.

Snart är bebis här! Det går så snabbt och jag vill vara väl förberedd. Därför köpte jag denna fina amningskudde som matchar min gravidkudde. Även denna var så skön och så fin i färgen. Ni hittar kudden här: Jollyroom amningskudde

Nu när vi ändå har flyttat och börjat inreda bebis barnrum passade vi på att klicka hem en matchande lekmatta. Så fin och så mjuk. Jag är helt galen i volanger. Ni hittar lekmattan här: Jollyroom lekmatta

Läs mer: Jollyroom spjälsäng 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *